čtvrtek 29. srpna 2013

Catrice Photo Finish 18h makeup

Ahojky, dneska vám ukážu jeden z makeupů od značky Catrice. Jejich makeup Photo Finish 18h mě vážně nadchl :) Hodně dobře kryje, řekla bych, že krytí je tak střední. Konzistence je krémová, hustá, ale ne mastná. Dobře se roztírá a vytváří krásnou pleť. Z blízka doopravdy vypadá, jako v HD rozlišení :) Vydrží takto určitě celý den, alespoň 8-10 hodin. Makeup je silně parfémovaný, což tedy nevím, jak sedne slečnám s citlivou pletí. Nic o tom, že by byl hypoalergenní, se nikde nepíše. Balení je hezké, skleněné a zdá se být kvalitní. Co se mi líbí je, že na jedno zmáčknutí pumpičky dostanete hodně produktu takže stačí třeba jen půlka. U jiných makeupů musím pumpičku zmáčknout víckrát, abych dostala požadované množství. Za cenu 164 Kč dostanete hodně dobrý makeup, jistě srovnatelný s těmi drahými. Jsem s ním hodně spokojená. Škoda jen, že mají tak malý výběr odstínů.

5 komentářů:

  1. Na ruce vypadá hodně dobře a za tu cenu mě i láká, že bych si ho pořídila. Léto končí, tak se budu muset se svým oblíbeným BB creamem rozloučit, tak by se taková náhrada šikla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo :) je to vazne dobry makeup :) celkem me prakvapil

      Vymazat
    2. A kde se dá sehnat? Jen na internetu nebo i někde v drogerkách? :)

      Vymazat
    3. Tak seženeš to v Rossmannu :) nevím zda v DMku, ale tam jsem to ještě neviděla.

      Vymazat
  2. Nevypadá špatně! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat