pátek 12. července 2013

Něco pro blondýnky Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights

Ahoj všem :)
Dneska vám ukážu něco pro světlovlásky. Šampón a maska Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights. Ráda zkouším nové věci na vlasy a hledám ty nejlepší. Blond vlasy, hlavně pokud si je zesvětlujete, potřebují zvláštní péči. Všeobecně jsou křehčí a sušší a zvláště po barvení. Jistě si říkáte, že nemáte penízky na produkty ze salónů. Nemusíte si je kupovat tam, jsou tam příšerně předražené. Stačí naťukat do heureky nebo zbozi co hledáte a je to :) Seženete vše mnohem levněji.
Značku Goldwell používám již dlouho a jsem s ní hodně spokojená. Tato řada tomu navíc ještě přispěla, protože je skvělá !
Šampón (149 Kč) je do fialova, aby stahoval žluté odstíny. Krásně ve vlasech pění, takže je dobře vyčistí. Pravidelné používání by mělo pomoct pečovat o barvu a částečně zabránit vymývání. Obsahuje lipidy pro ošetření zesvětlených vlasů...

...zvláště pak maska (259 Kč), která vlasy zregeneruje. Působí pouze 1 minutu, ale vlasy jsou po ní úžasně hebké, hladké a lesklé. Mezi všemi, které jsem měla doposud možnost vyzkoušet (a že jich bylo, snad už 20 :), mi tato zatím připadá nejlepší. Nepoužívám kondicionér, protože potřebuji vlasy lépe vyživit, proto šampón a masku.

Po umytí nejsou vlasy zplihlé, naopak jsou nadýchané a na dotek jemné.
Doporučuji si po každém umytí dát do vlasů nějaký olejíček nebo krém na uhlazení a udržení konečků v kondici.

1 komentář:

  1. Ahoj, mohu potvrdit. Vlasy mám po těchto produktech krásně lehké a nadýchané. Žluté odstíny vlasů stahuje hned po 1. umytí.

    OdpovědětVymazat