pondělí 1. července 2013

Ranní makeup do práce/školy, když nemáte moc času + základní věci do kosmetické taštičky

Zdravím dámy, konečně se blíží konec giveaway a já postupně odpovídám na vaše dotazy :)
Dostala jsem návrh udělat tutorial na makeup, když ráno spěcháte a nemáte čas. Napadlo mě vám napsat ne tedy přímo tutorial, ale pár tipů a triků, jak se dát do kupy, když máte ráno jen pár minut na přípravu.
Určitě je potřeba pravidelná péče o pleť-čistidlo+ krém minimálně. Berte to jako čištění zubů, stejný princip. Když nebudete čistit pleť, zkazí se. Už jen tato rutina vám zajistí, že budete vypadat lépe.
Na co bych se zaměřila hlavně, jsou řasy. Krásné plné řasy jsou sexy a vypadají dobře, takže řasenka ! Pokud máte svoje plné a husté, tento krok můžete přeskočit :) Naneste si několik vrstev a pokud nestíháte, tak alespoň 1 a zbytek můžete dodělat v práci nebo ve škole. Doporučuji voděodolnou řasenku, ať máte jistotu, že vydrží doopravdy celý den i déšť a podobně.
Další, na co bych se zaměřila, je korektorem zamaskovat minimálně kruhy pod očima, Nemusíte nanášet celý makeup, pokud na to nemáte čas, ale kruhy zakryjte, ať vypadáte svěže. Pokud je více času, tak i pupínky - opět to můžete dodělat v práci.
Další krok je tvářenka. Dodá obličeji zdravou barvu a hezky vás rozjasní. Stačí jen nabrat na štětec, rychle poprášit jednu tvář a druhou, hotovo. Pokud není čas ani na toto, štípněte se do tváří :)
A posledním krokem je něco na pusu. Lesk, vaše oblíbená rtěnka nebo alespoň pomáda. Ať rty vypadají svěže.
Když budete jednat s lidmi, jsou alespoň tyto kroky důležité. Nevypadáte unaveně, máte krásné přirozené oči díky řasence a rty hezké díky lesku. Nic víc není potřeba.
Jestliže ale chcete plný makeup, stíny a všechno okolo, to také není problém. Když člověk spěchá, tak to zmákne za pár minut :) Ale je potřeba praxe, abyste už přesně věděly kam co dát a měly to v ruce. Na to bohužel žádný tutorial není. Opakování dělá mistry.
Všechny tyto kroky by vám měly zabrat max.3 minutky. Jak jsem již napsala, můžete si s sebou vzít kosmetickou taštičku a zbytek dodělat v práci.
Co by taková taštička měla jistě obsahovat je korektor, případně pudr, pokud se lesknete, lesk nebo tu rtěnku a další věci jsou na vás. Můžete řasenku, ale pokud máte dobrou, není potřeba ji doplňovat. Určitě tužku na oči, pokud používáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat