sobota 15. června 2013

Perfektní linky

Protože většina z vás mi píše, že máte problém s linkami, ukážu vám, jak nejlépe na to :)
Použijeme gelové linky. Můžete i tekuté, pokud je máte radši, ale gelové jsou sytější a se štětečkem se lépe pracuje. Navíc vydrží déle. Dobré jsou třeba od Maybelline - ty koupíte i se štětečkem, ale ten je na použití trochu náročnější. Nejlepší je zkosený, protože je rovný a pomůže vám udržet rovnou linii.

Štětcem naberte linky, ale jen v malém množství.

Budeme kreslit linky v rámci bílé čáry.

Nejlépe se kreslí pomocí krátkých tahů. Využijte rovnou plochu štětce pro rovné tahy. Začneme uprostřed.

Dále nakreslíme konec linky. Je to jednoduché :) Jednoduše následujte linii spodního víčka nahoru. Opět vám pomůže to, že je štětec rovný. 

Teď vyplníme vzniklé místo. Opět používejte krátké tahy.

Zbytkem produktu na štětci domalujte linku dovnitř oka a případně dotvarujte dle přání. Pamatujte, že linku musíte zúžit směrem dovnitř.

Pro menší a kulaté oči, nebo pro takové, co není vidět příliš horní pohyblivé víčko - namalujte si linky jen na vnější části. Štětcem potom domalujte linku dovnitř mezi řasami, aby vypadaly plnější.


Tak já doufám, že vám to alespoň trochu pomohlo :) Důležitá je praxe, pak už si najdete svůj způsob, co vám nejvíc sedí. Je potřeba to zkoušet a koukat, jak to vypadá. Určitě se nesmíte nechat odradit, když se v tom necítíte, je to jen o zvyku :)




4 komentáře:

  1. Ja tieto maybelline mam a vyhovuje mi aj ten stetcek. Som s nimi spokojna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop ja taky :) jsou to skvele linky a dlouho vydrzi :)

      Vymazat
  2. Jeej, ako rýchlo si vyslyšala naše prosby :) asi skúsim dať druhú šancu gélovým linkám. Vlastne postupujem úplne rovnako ako ty, len s vlastnými linkami nie som skoro nikdy spokojná. Ale aj tak vďaka za super článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky neni vubec zac :) snazila jsem se to udelat co nejnazorneji. Stejny postup je i u tuzky a tekutych linek :) ale hlavne cvik

      Vymazat