úterý 4. června 2013

Plnější rty snadno a rychle :)

Krásné plné rty, kdo by je nechtěl že :) Ale když je nemáme, jak toho můžeme dosáhnout? Jistě operace nebo hyalurinové výplně, proč ne, když najdete správného chirurga. Výsledky můžou vypadat přirozeně a hodně dobře. Ale jak na to, když nechceme trvalé řešení? Pár věci se dělat dá, ale jsou vážně jen na velice krátkou dobu, tak v rámci hodiny nebo dvou. Nu jo, bohužel to není na dlouho :/ Celým tutorialem vás budou provázet moje rty, omlouvám se, nejsou tak hezké jako v časopisech :)
Ráno, co se vzbudíte, nebo kdykoliv během dne, si rty namažte pomádou a nechte chvilku působit, aby se rty zvláčnily.
Takhle vypadají moje, stažené a suché

Po pár minutách si rty namočte a masírujte je kartáčkem na zuby, spíš přitlačte, aby se stará kůže sloupla a aby se pořádně prokrvily. Budete cítit mravenčení, jak se rty prokrvují. Poté opět naneste pomádu NEBO speciální sérum pro plnější rty. Většinou vypadá jako lesk a nanáší se přímo na suché rty. Mám vyzkoušený Lip Fusion - seženete v Sephoře ( asi za 150 Kč jsem to tehdy sehnala, ale nevím, jak je to cenově teď :). Rty jsou po něm trošku jaksi otupělé, to je kolagenem, který propůjčí plnější vzhled. Lesk ale nepálí, což je super. Účinek se ještě zesílí tím, že ho nanesete rovnou po té masáži, kdy jsou rty prokrvené.
Hnedka je vidět rozdíl :)

Další způsob je hned po masáži nanést pomádu a makeup na obličej, poté až rtěnku. Díky tomu makeupu si okraj rtů trochu zjemníte a nebude tak ostrý, což také pomáhá k optickému zvětšení. Nejsem zastánce tužkou namalovaných rtů, protože je prostě vidět, že jste si je namalovaly tam, kde nejsou. Místo toho je lepší si rty zvýraznit nějakou tělovou rtěnkou, světle růžovou, broskvovou, neutrální, jednoduše ne tmavou.
MAC Lazy day, Essence In the Nude

Aplikujte několik vrstev rtěnek a klidně i několik barev - světlejší do středu rtů. Čím více vrstev, tím lahodněji rty budou vypadat :) Rtěnka by měla být lesklá, ne matná.
Dobrý trik je aplikovat bílou tužku na horní a dolní část rtů, poté rozmazat.
Ještě navrch dejte lesk na rty, s ním vypadají rty mnohem více plné.


Lip Fusion, Essence Nude Candy

Pamatujte, že vše je pouze optický klam a rozhodně to nevydrží moc dlouho. Pokud hledáte trvalejší řešení, zkuste ty injekce kys.hyal. Po nějaké době efekt sice trochu vymizí, ale rty budou stále plnější. Je strašně důležité si najít šikovného chirurga, aby výsledek nebyl katastrofa. I přes skeptický pohled k plastickým zákrokům, v některých případech doopravdy pomůžou a vy se pak cítíte mnohem lépe :)

4 komentáře:

  1. Super naozaj je vidieť rozdiel. Šikovná!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za hezký koment. Vzdy mi to udělá radost...:)

      Vymazat
  2. Ach, ako rada si čítam tvoje príspevky. Tento ma tiež zaujal. Ja rada používam trik s bielou ceruzkou. Najskôr som si to neuvedomovala, ale potom som si na fotkách všimla, že ceruzku síce nevidieť, ale efekt má skvelý :)

    OdpovědětVymazat